potom prepac a nie, palivova nadrz 156tky je 70litrov aj s rezervou. je to aj v navode uvedeneHrudky napísal:63 litrov je aj s rezervou,nie? a nemylim si,len som to uviedol ako priklad
Objem palivovej nadrze Alfa 145 1.4 TS
-
- Hlavný Administrátor
- Dátum registrácie: 25 Máj 2009, 14:56
- Kontakty:
Normalne mi to nedalo a dnes som to skusil
Pred natankovanim mi to ukazovalo tolko. Tesne pred zasvietenim kontrolky rezervy.
A voslo tam 63L cize 70 litrova nadrz celkom dost
PS: a teraz sa mozem ist vozit a merat spotrebu
Pred natankovanim mi to ukazovalo tolko. Tesne pred zasvietenim kontrolky rezervy.
A voslo tam 63L cize 70 litrova nadrz celkom dost
PS: a teraz sa mozem ist vozit a merat spotrebu
Alfa Romeo 166 FL 2.4JTD 110kW
EX - Cuore sportivo 2.4JTD 110kW
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!
-
- Hlavný Administrátor
- Dátum registrácie: 25 Máj 2009, 14:56
- Kontakty:
nedalo mi to Hrudky. ospravedlnujem sa ti este raz za mylne info. predsa len mas pravdu. ta nadrz v 156tke ma 63 litrov vratane rezervy... kukol som predsa len ten navod. tak este raz sorrymfuska napísal:potom prepac a nie, palivova nadrz 156tky je 70litrov aj s rezervou. je to aj v navode uvedeneHrudky napísal:63 litrov je aj s rezervou,nie? a nemylim si,len som to uviedol ako priklad
To mam potom nadrz bez dna
Alfa Romeo 166 FL 2.4JTD 110kW
-
- Dátum registrácie: 19 Júl 2012, 16:21