FIATECUSCAN

Používateľov profilový obrázok

mitsee
Príspevky: 574
Dátum registrácie: 04 Nov 2012, 20:55

mysiak83 napísal:
PetoNK napísal:Torque alebo iná android aplikácia cez bt elm327 funguje na benzínovej alfe od rv 2001 a na naftovej od rv 2004. Až od tých rokov sú alfy obd kompatibilné. Na starších autách to bude ukazovať nezmysly (teplota 215 stupňov a podobne).
Tak som to našiel.....
aha, tak nemám šancu. jedine kúpiť kábel a zohnať fiatecuscan..
Fifinka 1,9JTD 77kW
ex Polizia 156SW 2,4JTDm 200PS -R.I.P.
ex Mitsee Carisma 1,6b
Používateľov profilový obrázok

Autor témy
mysiak83
Príspevky: 281
Dátum registrácie: 07 Okt 2012, 07:43

Ak by niekto chcel a ešte o tom nevedel....tu je MULTIECUSCAN v 1,7
Priložený návod na install.
Alfa Romeo 156 1,9JTD, 85 kW, 2003, sportwagon
Používateľov profilový obrázok

Tono
Príspevky: 414
Dátum registrácie: 10 Apr 2013, 12:00

Lancia Phedra aj tak nepodporuje :(
Používateľov profilový obrázok

Autor témy
mysiak83
Príspevky: 281
Dátum registrácie: 07 Okt 2012, 07:43

vlastne ani neviem v čom sú rozdiely....len som to hodil pre zaujímavosť
Alfa Romeo 156 1,9JTD, 85 kW, 2003, sportwagon
Používateľov profilový obrázok

mitsee
Príspevky: 574
Dátum registrácie: 04 Nov 2012, 20:55

tak to aby som si už zohnal kábel! nemá niekto navyše jeden za dobrý peniaz?
Fifinka 1,9JTD 77kW
ex Polizia 156SW 2,4JTDm 200PS -R.I.P.
ex Mitsee Carisma 1,6b
Používateľov profilový obrázok

PetoNK
Moderátor
Príspevky: 583
Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 20:54

Tono napísal:
PetoNK napísal:
Tono napísal:asi off topic: chcalani neviete mi poradit soft (pripadne aj kabel) na Lanciu Phedru 2004?
- skusal som uz par predajcov a nic...

A aký je tam motor/ECU?
je v tom 2,0 bendzin asi peugeot (inak je to totozne auto s citroenom c8 a 807), ale vraj tam fotrovi natiahli fiat ulyse soft...
problem je v tom ze mu to dost blbne iba pri urcitych teplotach a uz vytrepal 200e za diagnostiku a nic mu nepovedali...

Hm, tak neviem poradiť. Za tie peniaze by hádam aj vymenil všetky čidlá na tom motore.
Suzuki Ignis 1.3 vvt
ex AR 156 1.9JTD 85kW
Obrázok

Fantomas
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 18 Apr 2009, 19:52

chalani mozete mi zistit ci ten fiatecuscan nacita aj prevodovku selespeed na 156?
2.0 Selespeed,sportpacket3,Eibach,Bilstain,Momo,Ragazzon,Bmc,Sal,

bjukemen
Príspevky: 745
Dátum registrácie: 14 Aug 2009, 18:51

s prislusnym kablom alebo prepinovanim by to mohlo ist
Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 110 Kw,, 3 Bar MAP 142,3 kw

Mannol Diesel Extra 10w-40+ Purflux
Eni 75w-80 GL5

Obrázok
Používateľov profilový obrázok

lusti32
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 04 Jan 2016, 15:11

Mam probbem s kablom mam aj vag kkl a aj z ebay objednany FES ale nechce sa pripojit na motor.nemate niekto schemu ako prepinovat?diky
Používateľov profilový obrázok

Danni
Príspevky: 2083
Dátum registrácie: 11 Máj 2010, 18:27

z ebay objednany FES? to ako ze fiat ecu scan si objednaval?
skusk pogoolit ako prepinovat
166 2.5 00
link= l Danni 156 1.6TS l
AR Spider 916 1.8TS link
Napísať odpoveď