Zdar Alfisti!

Takže som znova "online" no tentokrát so 166tkou.
V skratke -je to 2.4 JTD 110kW rovnaký aký som mal v 156tke. Tu na fóre to asi nemá
význam predstavovať najko bližšie .. je to manuál 6kval. Automat som nechcel a zachovalý
Multijet som nenašiel. Uvažoval som, že si niečo dotiahnem zo zahraničia ale momentálne
nemám čas na byrokraciu...
Výbava: xenóny, všetko v el. (el. sklápanie spätných zrkadiel je úchylka), ASR, VDC..., dažďový senzor, 8x airbag, parkovacia kamera (dorobená)..
V podstate to nemá kožu, vyhrievané sedačky, navi a telefón.. s tým dokážem žiť.
Prvé pocity sú úžasné. To auto je loď ale jazdí sa s ním fakt krásne. Oproti 156tke to
je nádherne odhlučnené, pri 130 som sa uvedomil, že som auto predo mnou už dávno obehol

Zadná náprava je v powerflexoch + nové unibally tak snáď to ešte nejaký čas nebude plávať.
Na svoj vek je po motorickej stránke zachovalé. Nenašiel som vec, ktorá nefunguje.
Nápravy tuhé, riadenie bez vôle, motor ťahá veľmi pekne (nato, že to má 1500kg), interiér
je akoby vyšiel z výroby (až na karbónové polepy - ajkeď ozaj kvalitne spravené), kufor
síce je väčší ale tá nakladacia hrana je pekná Talianska vizitka

Mohol by som písať ešte dlhé hodiny ale po dnešku som unavený jak pes a zajtra ťahám do Prahy
takže sa ozvem neskôr.
BTW mám k nej aj nové R17 - uź nech je jar

Sajonara.
Nejaké fotky...