tak to hej... to ja mam tiez na take stastie jak mi raz cigan nacuval do blatnika a zdrhol nastastie mal smolu ze sme mali svedka a opisal SPZ... deges prisiel este povedal ze skoda za 10€ ze to kupi sprej a nastrieka... kukam na neho ci mu jebe ze to neni shnity favorit jak ma on... potom prisla informacna obalka z koop na 370€
No ale na toto otvaranie dveri nemam slov...
Danni :)
-
Autor témy - Príspevky: 2083
- Dátum registrácie: 11 Máj 2010, 18:27
-
tak ked nikto nechcel vymenit tak som to povodne trocha upgradoval(nuda cez vikend a tak... ) jak som na to pozeral po uprave tak uz by to malo byt dokonale pekne to osvetli celu sedacku a hlavne stredovy panel a priestor pre nohy a najlepsie je ze to vobec nesvieti do tvare
a dalsia nuda cez vikend... zhodil som kryt a pozeram olej na mieste kde nema co robit tak som zobral izolacku 2x obtocil okolo miesta kde je ta stahovacka no a uz to bol problem potom vratit ale hruba sila a podarilo sa... predtym tie hadice sli vytiahnut rukou
len trocha to nechapem ta zlta vzduch prisava a ked ju upcham tak vznika podtlak a zacina aj klepat variator... a ta fialova je teda odvetranie klukovky? a zlta je potom co/na co?Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
patent skoda a skoda ze v alfe take neni ale neskutocne to pomohlo v priebehu 1 min.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
tak dlho tam to nealko nevydrzi
,,inak dnes doplnena klima 500mg 27€ v autorizaku
,,inak dnes doplnena klima 500mg 27€ v autorizaku
-
tak dobojovane 50:50 s priatelkou sam by som to asi nezvladol a scvokol sa z toho
rucna uz bude hracka ta cervena je viac cervena len to mobil nejak nezvladol
rucna uz bude hracka ta cervena je viac cervena len to mobil nejak nezvladol
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
prefotim cez den v aute idem do rucnej teraz ale nejak si ma nepotesil