Stránka 1 z 1

zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Ne Dub 13, 2014 1:13 pm
od mitsee
caute, neviete mi niekto poradit, kde a ako najjednoduchsie zapojit budik tlaku turba na 2,4JTDm? diky.

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Ne Dub 13, 2014 2:26 pm
od 4wd_turbo
niekde na sani, sa pripoj

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Stř Dub 16, 2014 3:17 am
od mitsee
diky, chcel som hlavne vediet ako...

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Stř Dub 16, 2014 3:12 pm
od 4wd_turbo
pripoj sa na nejaku hadicku co snima tlak v sani

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Čt Dub 17, 2014 6:18 am
od mitsee
nema ho nahodou niekto zapojeny, ze by hodil foto kde a ako?

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Čt Dub 17, 2014 10:33 am
od mysiak83
Myslím že tu na fóre je "návod" aj s foto. Ja to mám riešené tak isto. Záslepka EGR v strede s konektorom na hadičku a do kabíny som išiel v rohu nad blatníkom cez prechodku.


viewtopic.php?f=67&t=880

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Pá Dub 18, 2014 7:52 pm
od mitsee
hadicku uz mam vyvedenu pod kapotou. ale problem bude asi z EGR, myslim, ze tu mam elektronicke a teda by ho trebalo vymazat z RJ... alebo sa mylim?

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Ne Dub 05, 2015 5:03 pm
od kabel38
caute majstri...taka otazka...ak by som chcel pripojit elektricky budik tlaku turba, da sa niekde pripojit? cidlo musi mat urcite kedze diagnostika mi ho merala vdaka ;)

Re: zapojenie budiku tlaku turba

Odeslal: Ne Dub 19, 2015 7:30 am
od Breznew18
jedine co ti mera tlak je len map senzor teda snimac plniaceho tlaku a neviem ci by sa na to dal napojit budik. skorej by som volil klasiku