Stránka 12 z 14

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Led 27, 2016 8:29 am
od lusti32
no googlil som ale nic :D uz som z toho ... :D abs airbag idu len motor nechce nacitat skusal som uz asi vsetko aj nastavenia portov

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Led 27, 2016 9:39 am
od mfuska
ak mas prepojene v kabli piny 1,3,7,9, tak by ti to malo nacitat aj motor bez problemov. ale dalsi problem nastava ak nemas registrovanu alebo cracknutu verziu. vtedy su niektore polozky vysvietene na cerveno a jednoducho sa k nim nepripojis ;-)

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Út Kvě 17, 2016 6:15 pm
od katan
Nazdar.

Chlapi mam prepojené piny 1, 3, 7, 9, 12 a s FES 2.5 REGISTRED sa mi pripojí iba na ABS a Airbag.
Na ECU motora sa nepripojí, neviete s tým pomôcť?

Obrázek

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Kvě 18, 2016 11:54 am
od bugi
Všetky nemôžu byť naraz spojené, ABS odpoj.

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Kvě 18, 2016 2:30 pm
od lusti32
ktora je na abs?mam ten isty problem

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Kvě 18, 2016 6:02 pm
od bugi
Ideálne je každý osobne cez prepínač. Na stránke MESu je niekde aj napísané ktoré sa dajú spojiť a ktoré sa spojiť nedajú. ABS buď jednotka alebo trojka, nepamätám sa presne.

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Stř Kvě 18, 2016 7:57 pm
od katan
Surfoval som na nete ale netuším ako odpojiť nejaký pin, vieš poradiť?
Kábel mám takýto:

Obrázek

Obrázek

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Čt Kvě 19, 2016 3:17 pm
od bugi
A to si už kúpil kábel ktorý mal všetky piny natvrdo spojené? To by si ho musel rozobrať a pozrieť ako to tam je. Ak sa do toho nerozumieš nájdi niekoho kto by ti to urobil na prepínač. Ak by si bol bližšie tak by som ti to upravil. Pokiaľ nikoho takého nepoznáš tak by ešte bolo možno jedno riešenie.

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Čt Kvě 19, 2016 4:27 pm
od katan
Ahoj. Hej takto som to kúpil tu z fóra od Tona. Skúsim napísať aký FES používal on ale predpokladám, že by to malo byť jedno.
Rozobrať to môžem ale do el. sa nerozumiem tak neviem čo vymyslím.
Čo ťa ešte napadlo?

Re: FIATECUSCAN

Odeslal: Čt Kvě 19, 2016 4:39 pm
od Danni
hlave je mat ten spravny driver ku kablu